datusoft

bridging the gap between IT and business

home

Datusoft is een business-software bedrijf onder leiding van Danny Tuerlings. Een zeer ruime internationale ervaring ligt ten grondslag aan het oprichten van Datusoft. Zo heeft Danny succesvol complexe IT-projecten opgeleverd in onder andere Japan, Brazilie, Florida, Californie, Venezuela, Zweden en Italie. In 2004 vond Danny in het oprichten van Datusoft de volgende uitdaging in zijn carriere.

Datusoft staat u bij in meerdere facetten. En met herhaaldelijk succes! Onze kernactiviteit bestaat uit het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van maatwerk business-software op verschillende gebieden. Internationale multinationals behoren tot ons tevreden clienteel. Ook projectmanagement is onze sterke troef: complexe multi-disciplinaire trajecten worden opgeleverd in time én in budget. Verder wordt Datusoft ook regelmatig gevraagd voor trainingsopdrachten.

Datusoft hanteert steeds de nieuwste technieken en tools ter ondersteuning van Database Management en Rapid Application Development. Wij zijn businesspartner van onder andere Magic Software Enterprises Germany en Magic Software Enterprises UK.

Interesse in een betrouwbare partner voor uw IT-oplossingen? Neem vrijblijvend contact op en samen kijken we hoe Datusoft ook U van dienst kan zijn.